Prijava

Limena izolirana fasada od sinus lima

Sinusna fasada je pogodna za estetsko dotjerivanje nekog starog objekta ili za oblaganje novog.
Izgleda elegantno i kompaktno te jamči dugotrajnost same obloge za razliku od demit fada.
Sa kombinacijom opšava od drue boje dodatno se podiže estetika objekta.

Više...

Adaptacija i nadogradnja krova u Bestovju

Demontaža salonit ploča na dvije postojeće plohe i montaža crijep ploče Lindab ispod koje je položena paropropusna folija 140g/m2 preko rogova . Korišterna letva 4x5 i kontra gredice za zračni prostor 5x8 cm. Izgradnja novog krovišta iznad terase od greda 10x14 i na njih je postavljen stari pokrov u obliku crijep ploče koja ima poliuretansku ispunu ,zaštićenu alunijskom folijom.

Više...

Termoizolacijski sustavi - sedvič paneli -toplinska izolacija objekta-Isolationssysteme - Paneelen und Wärmeisolierung des Gebäudes

  • Objavljeno u Hale

Što su sendvič paneli?


Radi se o ugradbenim elementima s termoizolacijskim svojstvima za oblaganje krovova i zidova na građevinama. Sastoje se od unutrašnjeg i vanjskog lima. Metali koji se koriste za limove za proizvodnju sendvič panela uglavnom su pocinčani ili čelični limovi s nanesenim slojem boje , po želji, paneli se mogu proizvoditi i s površinom od plemenitog metala.

Više...

Prijava or Registracija

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.